Alparslan Büyük Selçuklu 10. bölüm izle Youtube tek parça full izle

Alparslan Büyük Selçuklu 10. bölüm izle Youtube tek parça full izle
Alparslan Büyük Selçuklu 10. bölüm full izlenmek için yayında. Pazartesi akşamlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu son bölümü tek parça halinde Youtube de.

Alparslan Büyük Selçuklu 10. bölüm izlenmek için yayında. 24 Ocak Pazartesi akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu son bölümünde; Kurduğu plan ile Kekavmenos ve Akça’yı bir araya getiren Alparslan, gördüğü manzara karşısında şok olmuştu.

Akça’nın, Kekavmenos’a “Baba!” hitabını duyan Alparslan şimdi ne yapacak? Alparslan tarafından Kekavmenos ile görülen Akça, bunun açıklamasını nasıl yapacak? Alparslan’a gerçeği mi söyleyecek, yoksa sırrı saklayabilecek mi?

Alparslan’ın bin bir emek ve zahmetle ele geçirdiği karargahı alan Yınal’ın, karargah hakkındaki tasarrufları ne olacak? Yınal’ın hakimiyetindeki karargaha giren Nizamülmülk ve alpların başına ne gelecek?

Karargahı almak için giden Diyojen, büyük bir sürpriz ile karşılaşıp canını son anda kurtarmıştı. Göktuğ’u esir alarak kurtulan Diyojen, Göktuğ’a ne yapacak? Planları suya düşen Bizans’ın karargah için yeni planları ne olacak?