Eğlence mekanı önünde vale tarafından kalbinden bıçaklanmıştı! Alaçatı cinayetinde kahreden detay

Eğlence mekanı önünde vale tarafından kalbinden bıçaklanmıştı! Alaçatı cinayetinde kahreden detay
İzmir Alaçatı'da gece kulübü önünde bıçakla öldürülen Alpay Kalyon'la ilgili kahreden detay ortaya çıktı.

İzmir Alaçatı''daki gece kulübü önünde öldürülen evli bir çocuk babası Alpay Kalyon (33) cinayeti ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Alpay Kalyon''un eşi ve iki arkadaşı ile birlikte gece kulübüne eğlenmeye gittiği, yan tarafta darp edilen bir kadını görünce kadını kurtarmak istediği sırada bıçaklandığı ortaya çıktı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Olay, 21 Eylül Cumartesi gece saatlerinde Alaçatı''da 18001 Sokak''taki bir gece kulübünün önünde meydana geldi. Oto yıkama dükkanı işleten evli, 1 çocuk babası Alpay Kalyon, eşi Sırma Kalyon ve iki arkadaşıyla birlikte eğlenmeye gitti.

BİR KADININ DARBEDİLDİĞİNİ GÖRDÜ

Sabah''tan Ceylan Torlak''ın haberine göre Alpay Kalyon yan taraftaki diğer gece kulübünün önünde bir kadının darbedildiğini görüp müdahale etmek için harekete geçti. Alpay Kalyon ve arkadaşı kadını darp eden grupla tartışma yaşadı. Mekanın önünde kavga çıktığını gören mekan çalışanları Faruk B., Oğuzhan G. ve Maşallah T. de olaya dahil oldu.

İddiaya göre vale Faruk B., "Burada kavga edemezsiniz" diyerek eline aldığı bıçakla arbede sırasında Kalyon''u kalbinden bıçakladı. Faruk B. ve diğer zanlılar olayın ardından otomobile binip, kaçtı. Kalyon, kaldırıldığı Çeşme Alpay Çizgenakat Devlet Hastanesi''nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İlgili Haberler