Alper Boğuşlu kimdir ve nerelidir?

Alper Boğuşlu kimdir ve nerelidir?
Fenerbahçe’nin yeni kaleci hocası olan Alper Boğuşlu ,Fenerbahçe ‘ye transfer olması ile sosyal medyada en çok konuşulan isimlerinden oldu. Alper Boğuşlu kimdir nerelidir ve kaç yaşındadır? Soruları soruluyor detayları haberlerimizde...

Fenerbahçe’nin yeni kaleci hocası Alper Boğuşlu oldu. Ve bu konu sosyal medyaya damga vurdu. Alper Boğuşlu futbolculuk ve kaleci hocası olarak Trabzonspor’da çalıştı. 2009 ve 2013 yılları arasında Trabzonspor’da Şenol Güneş’in yardımcılığını yaptı. Ve 2010 2011 sezonunda Trabzonspor ile Fenerbahçe’nin şampiyonluğa çekiştiği senede Trabzonspor’da aktif görev yaptı. Şu anda Fenerbahçe kalecileri Harun Tekin ve Volkan Demirel ile A milli takımda hocalığını yapmıştır Alper Boğuşlu’nun Fenerbahçe’ye imza atması ile Volkan Demirel’e af yolunun açılabileceği konuşuluyor.

alper.jpgFenerbahçe'ye imza atarken objektiflere verilen fotoğraf .

ALPER BOĞUŞLU KİMDİR

1962 Trabzon Akçaabat doğumlu olan Alper Boğuşlu Trabzonspor alt yapısında futbola başladı. 5 sezon boyunca Trabzonspor forması giydi ve 2 şampiyonluk kadrosunda yer aldı. Ayrıca Göztepe, Kayserispor ve Kocaelispor formaları giydi.Futbolu bıraktıktan sonra kaleci antrenörlüğü yapan Alper Boğuşlu uzun yıllar Trabzonspor'da Şenol Güneş'in yardımcılığını yaptı. Tolga Zengin ve Onur Kıvra k gibi kalecilerin yetişmesinde büyük paya sahip. Fatih Terim'in A Milli Takım'ın başına geçmesinin ardından Milli Takım kaleci bölümünün başına getirildi. O dönemden bu yana Milli Takım'larda görev yaptı. Ve 7 Kasım Cuma günü Fenerbahçe ile 2021 yılına kadar sözleşme imzaladı.

İlgili Haberler