Efsane futbolcu İlyas Tüfekçi'nin son hali herkesi üzdü

Efsane futbolcu İlyas Tüfekçi'nin son hali herkesi üzdü
Türk futbolunun efsanelerinden, 2014 yılında ALS teşhisi konan ve uzun zamandır tedavi gören eski futbolcu İlyas Tüfekçi'nin son hali yürek burktu.

Tüfekçi''nin kızı İlkin Tüfekçi, babasının son durumu hakkında bilgi verdi.

Uzun bir süredir ALS hatalığı ile mücadele eden Galatasaray ve Fenerbahçe’nin eski futbolcusu İlyas Tüfekçi''nin sağlık durumu hakkında kızı İlkin Tüfekçi bilgi verdi. Arka Sıradakiler, Kara Para Aşk, Karadayı, Zemheri gibi dizilerde hayat verdiği rollerle hafızalara kazınan 34 yaşındaki oyuncu İlkin Tüfekçi, babasının son halini sosyal medyadan paylaştı.

Tüfekçi, Twitter''dan ''Babamdan sevgilerle'' notuyla kısa bir video yayınladı.

62 yaşındaki İlyas Tüfekçi''nin son görüntüsünü, oyuncu kızı İlkin Tüfekçi sosyal medyadan paylaştı. Babasıyla çekilen kısa bir videosunu Twitter hesabından yayınlayan ünlü oyuncu ''''Herkes seni çok merak ediyor baba. Bir herkes görsün. Çok iyisin. Değil mi baba?'''' ifadelerini kullandı.

GÖZLERİNİ KIRPARAK TEPKİ VERDi

Hastane yatağında makinaya bağlı bir yaşam süren ve konuşamayan İlyas Tüfekçi''nin kızının sözleri karşısında göz kırparak onay vermesi ise sevenlerinin içini ısıttı.

İlkin Tüfekçi, geçtiğimiz yıl verdiği röportajında babası için şu ifadeleri kullanmıştı: ''''8. yılında. Hareket edemiyor, makineye bağlı. Bu yolculuk beni de çok güçlü kıldı, dönüştüm.

Şükretmeyi öğrendim. Günün sonunda babam hayatta. Onun için tabii ki kolay değil. Serçe parmağı bile oynayamıyor. Ben hayatta olduğu kısmıyla ilgileniyorum. Moral motivemi buradan beslemeye gayret ediyorum.''''

İlgili Haberler