Altay Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Altay Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?
Spor Toto Süper Lig 7. hafta maçında lider Beşiktaş deplasmanda Altay ile karşı karşıya geliyor. Taraftarlarda Altay Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Süper Lig’de 7. hata maçında sakatlıklarla boğuşan Beşiktaş deplasmanda Altay karşısına çıkıyor. Kadrosunda çok önemli eksikler bulunan Beşiktaş geçen hafta sonunda ilk yarısını 3-0 öne kapattığı karşılaşmada Adana Demirspor ile sahasında 3-3 berabere kalmıştı.

Sezona oldukça iyi başlayan ligin yeni ekiplerinden Altay ise son iki maçında önce sahasında Göztepe’yi 2-1 ardından da deplasmanda Çaykur Rizespor’u aynı skorla devirmeyi başarmıştı. 6 maçta 12 puan toplayan Altay bu maçtan galip ayrılırsa maç fazlasıyla liderlik koltuğunda olacak.

Altay Beşiktaş maçı ne zaman?

24 Eylül 2021 Cuma gününde Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanacak ve saat 20.00’da başlayacak Altay Beşiktaş maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

İki takım Süper Lig''de son olarak 2002-2003 sezonunda karşı karşıya geldi. 

Beşiktaş ile Altay ligde 82 kez karşılaştı. İstanbul''un siyah-beyazlı takımı, rakibine 42 kez üstünlük sağlarken, Altay da 15 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Taraflar arasındaki 25 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Altay''a 115 gol atan Beşiktaş, rakibinin 41 golüne engel olamadı.

Altay''da son oynanan Çaykur Rizespor maçında da forma giyemeyen Ahmed Rayan, Cesar Pinares, Martin Rodrigues, Andre Poko ve Eren Erdoğan''ın sakatlıkları bulunuyor.

Beşiktaş''ta ise sakatlıkları bulunan Domagoj Vida, Mehmet Topal, Necip Uysal, Georges-Kevin N''Koudou, Alex Teixeira, Rachid Ghezzal, Michy Batshuayi ve Cyle Larin ile hastalanan Montero bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Valentin Rosier de cezası nedeniyle Altay karşısında takımını yalnız bırakacak.

Altay: Lis, Cebrail, Murat, Björkander, Naderi, Thiam, Zeki, Kappel, Thaciano, Erhan, Bamba

Beşiktaş: Mert, N''Sakala, Atiba, Serdar, Rıdvan, Josef, Pjanic, Oğuzhan, Gökhan, Kenan, Güven