Altaylı Kappel'den Ajax - Beşiktaş maçı için aşağılık tahmin

Altaylı Kappel'den Ajax - Beşiktaş maçı için aşağılık tahmin
Süper Lig ekibi Altay'ın Hollandalı futbolcusu Leondro Kappel, Beşiktaş'ın deplasmanda Ajax ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesi olay bir iddiada bulundu.

Beşiktaş ile dalga geçti

1998-2001 yılları arasında Ajax''ın altyapısında forma giyen Leandro Kappel, Beşiktaş''ın yarın Ajax ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesi ESPN''e Beşiktaşlıları kızdıracak açıklamalarda bulundu. Kappel, yaptığı açıklamada Ajax''ın Cambuur''u yendiği gibi Beşiktaş''ı da 9-0 yeneceğini öne sürdü.

"SONUÇ 9-0''LIK CAMBUUR MAÇI GİBİ OLABİLİR"

Kappel, Beşiktaş maçıyla ilgili, "Ajax''ın kazanma şansı yüzde 100, Beşiktaş''ın ise yüzde 0. Kısa ve öz, Beşiktaş''a şans vermiyorum. Ajax kimi 9-0 yenmişti, Cambuur mu? İşte öyle bir maç olacak" diye konuştu.

Geçtiğimiz Cuma günü İzmir''de Beşiktaş''a karşı oynayan Kappel, 2-1 galip geldiklerini hatırlatan Kappel, "Bize karşı oynadığın gibi bir takımla Amsterdam''a gelemezsin. İlk düdükten itibaren kapanmaya ve kontra atak kovalamaya başlayacaklardır. Belki Ajax''ın bunu geçmesi zor olabilir. Eğer Ajax golü erken bulursa skoru inanılmaz olacaktır." dedi.

"ÇOK EKSİKLERİ VAR"

Ayrıca Beşiktaş''ın eksiklerinden de bahseden Kappel, "Zayıf bir takım değiller ama ilk 11''inde çok fazla eksikleri var. 13 oyuncuları olmayacak. Çok fazla sakatlık yaşadılar. Yeni kadroya girenler de formda olmayacaklar. Miralem Pjanic de kadroda olmayacak. Hollanda''da doğan Oğuzhan da sakatlığı nedeniyle yok." ifadelerini kullandı.

"3 PUAN ÇOK KOLAY OLACAKTIR"

Ajax''ı desteklemesiyle ilgili sorulan soruya 31 yaşında oyuncu, "Ben Ajaxlıyım dostum. Amsterdamlıyım. Ajax eğer Ajax gibi oynarsa hiç sorun olmayacaktır. Beşiktaş''ın Ajax''a karşı şansı yok. Benim düşünceme göre Ajax onlara göre çok daha iyi bir takım. Defansın ortasında iki savunmacılarını çok yavaş buldum. Ajax hızlı oyuncularıyla etkili olabilir. Başka özel bir şeye gerek yok zaten. Ajax için 3 puan çok kolay olacaktır." diyerek sözlerini noktaladı.

İlgili Haberler