TFF 1. Lig play-off finalinin hakemi açıklandı

TFF 1. Lig play-off finalinin hakemi açıklandı
TFF 1. Lig play-off finalinde oynanacak Altınordu - Altay maçının hakemi belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, mücadeleyi Cüneyt Çakır'ın yöneteceği açıklandı.

TFF 1.Lig play-off finalinde Altınordu ile Altay karşı karşıya gelecek. İki İzmir takımı arasındaki mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek.

SON TAKIM BELLİ OLACAK

Olimpiyat Stadı''nda yarın 20:00''da oynanacak mücadele sonucu Süper Lig''e yükselmeye hak kazanan üçüncü takım ortaya çıkacak. TFF''den yapılan açıklamada Çakır''ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hüseyin Göçek.

Final öncesi Altay İstanbulspor''u, Altınordu ise Yılport Samsunspor''u elemişti.

ALTAY 2003''TEN BERİ SÜPER LİG GÖREMEDİ

2002-2003’te Süper Lig’e veda ettikten sonra üst üste 8 sezon TFF 1. Lig’de yer alan Altay, daha sonra TFF 3. Lig’e kadar geriledi. 2016-2017 sezonu bitiminde 2. Lig’e, 2017-2018 sezonu sonunda da 1. Lig’e yükselen Altay, play-off finalinde tekrar Süper Lig’e dönmek için mücadele edecek.

ALTINORDU''NUN 51 YILLIK ÖZLEMİ

Altınordu, en son 1969-70 sezonunda Süper Lig''de yer almıştı. Altınordu, finalde Altay''ı devirirse, 51 yıllık Süper Lig özlemini sona erdirecek.

 

İlgili Haberler