Alyansı parmağına taktı! Burak Yılmaz yeniden evlendi

Alyansı parmağına taktı! Burak Yılmaz yeniden evlendi
Fransız Lille takımıyla 2 yıllık sözleşme imzalayan Burak Yılmaz, Fransa’ya gitmeden önce eski eşi İstem Atilla ile dini nikâh kıydı. Özel uçakla Lille’e giden Yılmaz, sosyal medya hesabından el salladığı bir fotoğraf karesini paylaştı. Parmağındaki alyans dikkat çekti. Çift, Fransa’da nikâh masasına oturacak.

Lille takımıyla 2 yıllık sözleşme imzalayarak Fransa’ya giden Burak Yılmaz, gitmeden önce eski eşi ve çocuklarının annesi İstem Atilla ile dini nikâh kıydı. Çift, Haziran ayında yeniden evlenmek için karar almıştı. Çift, Fransa’ya gitmeden önce ilişkilerine bir isim koymak istedi. 

Kelebek yazarı Mehmet Üstündağ yazısında, Burak Yılmaz ve İstem Atilla, 2009 yılında nikâh masasına oturmuş ve iki kız çocuğu sahibi olmuştu. Ancak çiftin evliliği 2018 yılında sona ermişti.

Yakın dostları Emre Belözoğlu’nun araya girmesiyle ikili, kızlarının hatırı için kararlarını yeniden gözden geçirmiş ve 1 yıl sonra yeniden birlikte yaşamaya başlamıştı.

ALYANS TAKILDI 

Yılmaz’ın eşine yeniden evlenme teklif etmesiyle de çift, ikinci kez nikâh masasına oturma kararı aldı. Önden dini nikâhı kıyan ikili, resmi nikâhlarını ise Fransa’da Türk Konsolosluğu’nda kıydıracak.  Kızları Nazlı ve Derin için Lille’de okul bakan Yılmaz, geçen cuma Fransa’ya uçtu.

Özel uçakla Lille’e giden Yılmaz, sosyal medya hesabından el salladığı bir fotoğraf karesini paylaştı. Parmağındaki alyans dikkat çekti.

Futbolda yeni bir sayfa açan Burak Yılmaz, özel hayatında da eski eşiyle sil baştan yapacak. Çiftin evlilik kararı alması en çok ortak çocukları Nazlı ve Derin’i mutlu etti.

2-20200804112456.jpg3-20200804112456.jpg4-617.jpg5-343.jpg6-208.jpg7-126.jpg