Aman dikkat: Sayısal Loto kuponlarınızı sakın atmayın

Aman dikkat: Sayısal Loto kuponlarınızı sakın atmayın
İnternet üzerinden oynanmaya başlanan yeni sayısal şans oyunları yüzünden yıllardır bayilerden loto oynayan iştirakçilerin kafaları her an karışabilir.

Bugünlerde  ülkemizdeki şans oyunları furyasına yeni bir mecra eklendi. İnternet üzerinden oynanan “sayısal şans oyunları” talih peşinde koşanlar için yeni bir umut kapısı oldu.

Ancak konu ile ilgili olarak toplumdaki “eksik bilgilenme” ya da “eksik bilgilendirme” , yeni sistem oturana kadar bazı sıkıntılar yaratabilir gibi görünüyor.

İnternet üzerinden oynatılmaya başlanan Süper On Numara, Süper Sayısal Loto, Süper Şans topu ve Para Loto oyunlarının, ikramiyeleri ve çekilişleri tamamen kendilerine özel.

Yani bu oyunların, yıllardır gidip bayilerden oynanan Sayısal Loto, Şans Topu, On Numara ve Süper Loto ile hiçbir ilgili yok.

İnternette oynanan ve her birinin isminin başında “Süper” ifadesi  olan oyunların, bayiden oynanan oyunlarla uzaktan yakından hiçbir ilgisi yok. Dolayısıyla çekilişlerde çıkan şanslı numaralar da farklı.

O nedenle bugünlerde bayilerden oynanan kuponları yanlışlıkla internette oynanan oyunların çekilişlerinde çıkan rakamlara bakarak değerlendirmek, oynayanlar adına başka türlü talihsizliklere yol açabilir.

O nedenle, aman dikkat!..