Amerika'da büyük hasar görüntülendi

Amerika'da büyük hasar görüntülendi
ABD’nin Alabama eyaletini iki gündür etkisi altına alan ve saatte 135 kilometre hızla esen kasırga ve fırtınanın bilançosu ağırlaşırken, bölgedeki bir çok yerleşim yeri yıkıldı.

Amerika'da büyük hasar görüntülendi

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Alabama eyaletini iki gündür etkisi altına alan kasırga ve fırtınada bilanço ağırlaşıyor. Bölgede saatte esen 135 kilometre hızla esen kasırgada, 1 kişi hayatını kaybetmesine, 30 kişi de yaralandı. Kasırga ve fırtınanın en çok etkili olduğu Birmingham bölgesinde çok sayıda evde hasar meydana geldi.

BÜYÜK HASAR HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ 

Hasarın bilançosu drone ile gün yüzüne çıktı. Görüntülerde bölgedeki bir çok yerleşim yerinde evlerin yıkıldığı, araçların kullanılamaz hale geldiği görülüyor. ABD meteoroloji yetkilileri bölgedeki vatandaşlara fırtına ve kasırgaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

abdde-kasirga-felaketinin-boyutu-drone-ile-goruntulendi-5079-dhaphoto2.jpgabdde-kasirga-felaketinin-boyutu-drone-ile-goruntulendi-5079-dhaphoto4.jpgabdde-kasirga-felaketinin-boyutu-drone-ile-goruntulendi-5079-dhaphoto5.jpgabdde-kasirga-felaketinin-boyutu-drone-ile-goruntulendi-5079-dhaphoto6.jpgabdde-kasirga-felaketinin-boyutu-drone-ile-goruntulendi-5079-dhaphoto7.jpg

 

İlgili Haberler