ABD'ye taşınan Erdem Baş'tan ilk açıklama

ABD'ye taşınan Erdem Baş'tan ilk açıklama
Çocuklar Duymasın, Seksenler ve Ayrılsak da Beraber gibi dizilerle bilinen oyuncu Erdem Baş, kendisine yeşil kart çıkınca Amerika'ya tanışacağını paylaşmıştı. Baş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Ülkeyi terk ettiğim yok" dedi.

"Ayrılsak da Beraberiz", "Reyting Hamdi", "Çocuklar Duymasın" ve "Seksenler" gibi dizilerle rol alan oyuncu Erdem Baş, ABD''ye taşındı. Hakkında "Ülkeyi terk etti" şeklinde çıkan haberlerin ardından konuya ilişkin bir açıklamada bulunan Baş, "Ülkeyi terk ettiğim yok, Green Card çıkmışken değerlendirmek istedim" dedi.

ABD''ye gittikten sonraki ilk açıklamasını sosyal medya üzerinden yapan oyuncu Erdem Baş, "Son üç gündür şaka yaptığım o kadar belli iken, TikTok ve Twitter’da linç yiyorum, Instagram’da tebrik alıyorum. ilk kez bu kadar linçleniyorum. Hamur işi gibiymiş linç yemek, yedikçe yiyorsun doymuyorsun bir türlü" diye yazdı. 

ABD''de nerede yaşayacağını da yazan Erdem Baş, "Velhasıl buralar güzel insanımız şahane çok iş var.. Türkler her yerde ve olmadığı masa yok. İşimizi yapmaya geldim ne terk ettim ne de kötüledim.. İstanbul’da ne yapıyorsam burada da yapacağım... Sadece Bostancı''da yaşamayacağım da NJ de yaşayacağım. Durum budur yani" dedi. 

İşte o twitler:

İlgili Haberler