Amine Gülşe'den karnı burnunda poz

Amine Gülşe'den karnı burnunda poz
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuların olan Mesut Özil tescilli güzel Amine Gülşe ile 2019 yılında görkemli bir törenle nikah masasına oturmuştu. Mutlu evliliklerinden Eda adında bir kızları olan çift şimdi ise ikinci bebeklerinin heyecanını yaşıyor. Amine Gülşe, son olarak karnı burnunda olduğu kareleri sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı.

Fenerbahçe''de top koşturan futbolcu Mesut Özil ile 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe, 2019 yılında nikah masasına oturmuştu.

Gözde çift, mutlu evliliklerini bir bebekle taçlandırmış ve evlendikten bir yıl sonra kızları Eda''yı kucaklarına almıştı.

Fenerbahçe ''nin yıldızı Mesut Özil ile evli olan Amine Gülşe, geçtiğimiz aylarda bir etkinlikte konuşmuştu. Yeni bir televizyon projesinde olmayacağını belirten Gülşe, tüm zamanını kızı Eda''ya ayırdığını açıklamıştı. Geçtiğimiz aylarda ise Amine Gülşe ve Mesut Özil’in ikinci bebeklerini bekledikleri ve Amine Gülşe''nin 3 aylık hamile olduğu öğrenilmişti.

Şimdilerde 5,5 aylık hamile olan Amine Gülşe, gittiği Kapadoya tatilinden karelerini Instagram hesabından yayınladı. Amine Gülşe''nin belirginleşen karnı dikkat çekti.

İlgili Haberler