Ana akım medya Akşener’i yine görmedi

Ana akım medya Akşener’i yine görmedi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Samsun’da on binlere seslenirken, ana akım medya yine görmezden geldi. Akşener konuşmasında kendisini hedef alan Erdoğan’a cevap vermiş “Elinden geleni ardına koyarsan namertsin" demişti.

Yeniçağ / İstanbul

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, şahsını hedef alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Samsun’dan cevap verdi.

Erdoğan’ın Elazığ mitinginde söylediği "Birileri şu an cezaevinde süre dolduruyor. Aynı yola sen de düşebilirsin" sözlerine çok sert tepki gösteren Akşener, “Açık açık beni hapis ile tehdit etti. Elinden geleni ardına koyarsan namertsin. Senden toz zerresi kadar korkarsam namerdim. Elinde silahı olanlar, tanklar beni korkutamadı da onlardan korkanlar mı beni korkutacak” ifadelerini kullandı.

d1s82tqwsamxl3x-001.jpg

ANA AKIM MEDYA YİNE GÖRMEDİ

Öte yandan Akşener’ Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda on binlere seslenirken, ana akım medyanın Akşener’i görmezden gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mitinglerini canlı yayından kesintisiz veren NTV, CNN Türk, TRT Haber, Haber Türk ve TGRT Haber gibi kanallar Cumhurbaşkanı’nı sert bir dille eleştiren Meral Akşener’in konuşmasına yer vermedi.

Benzeri görüntüler İYİ Parti’nin kuruluş aşamasında ve 24 Haziran seçimleri sürecinde de yaşanmış, bu durum ise vatandaşın büyük tepkisine neden olmuştu.

İlgili Haberler