Anadolu Efes merakla beklenen tarihi açıkladı

Anadolu Efes merakla beklenen tarihi açıkladı
Türkiye'de basketbol alanında köklü kulüpler arasında yer alan Anadolu Efes, binlerce gencin hayalini süsleyen yaz kamplarını programını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Anadolu Efes'in yaz kamplarının haziran ve temmuz aylarında Antalya'da yapılacağı bildirildi.

Anadolu Efes merakla beklenen tarihi açıkladı

Türkiye''de basketbolda öncü kulüpler arasında yer alan Anadolu Efes''in yeni sezon yaz kampı programı belli oldu. AA''da yer alan habere göre Kulüpten yapılan açıklamaya göre lacivert-beyazlı takımın altyapı antrenörlerinin denetim ve koordinatörlüğünde gerçekleştirilen, yüzlerce çocuğun temel basketbol eğitimi almasını sağlayan ve Anadolu Efes altyapı takımları için oyuncu taramalarının da yapıldığı yaz kampları, bir yıllık aranın ardından yeniden yapılacak. 

2004- 2010 YILLARI ARASINDA DOĞAN ERKEK BASKETBOLCU ADAYLARI

Geçen yıl yeni tip korona virüs salgını nedeniyle gerçekleştirilemeyen kamp, 2004-2010 yılları arasında doğan erkek basketbolcu adaylarının katılımıyla düzenlenecek.

Antalya''da gerçekleştirilecek kampların ödemesiz ön kayıt süreci 1 Mayıs Cumartesi gününe kadar sürecek. Ön kayıt döneminin ardından açılacak erken kayıt sürecinde ailelere yüzde 15 indirim fırsatı sunulacak. Yaz kampları için Anadolu Efes Fan Club üyeleri ise ekstra yüzde 5’lik indirimden yararlanabilecek. 

İKİ FARKLI DÖNEMDE DÜZENLENECEK

Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Yaz Kampları, 28 Haziran-3 Temmuz ve 3 Temmuz- 8 Temmuz tarihlerinde olmak üzere iki farklı dönemde düzenlenecek.

Antalya''da 5 gece/6 gün konaklayacak katılımcılar, temel basketbol eğitimi almalarının yanı sıra yüzme, golf, futbol, masa tenisi gibi farklı spor branşlarıyla ilgili eğlenceli çalışmalara da katılacak.

Bu arada organizasyonun gerçekleştirilememesi halinde kayıt ücretleri iade edilecek.