Anadolu Efes taraftarı Seyfullah Yılmaz, korona virüsten hayatını kaybetti

Anadolu Efes taraftarı Seyfullah Yılmaz, korona virüsten hayatını kaybetti
Anadolu Efes taraftarı Seyfullah Yılmaz 22 yaşında korona virüsten hayatını kaybetti. Anadolu Efes kulübü, hayatını kaybeden Yılmaz için başsağlığı mesajı yayınladı.

Korona virüs salgını Türkiye’de yayılmaya devam ederken bir kişi daha hayatını kaybetti. Anadolu Efes taraftarı 22 yaşındaki Seyfullah Yılmaz, korona virüsle mücadelesini kaybetti ve hayata gözlerini yumdu. Anadolu Efes kulübü, Twitter hesabından yayınladığı başsağlığı mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Taraftarlarımızdan Seyfullah Yılmaz’ın Covid-19 sebebiyle vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik... Covid-19 sebebiyle tedavi gören herkese acil şifa, başta Seyfullah olmak üzere hayatını kaybetmiş tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı dileriz.”

seyfullah.JPG

BEŞİKTAŞ TARAFTARLARINDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı, Seyfullah Yılmaz’ın hayatını kaybetmesi nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayınladı. Twitter’dan bir paylaşım yapan Çarşı şu ifadeleri kullandı:

“Covid-19 sebebiyle hayatını kaybeden Seyfullah Yılmaz'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.”

carsi-seyfullah.JPG