ANAP Genel Başkanı da kontenjandan aşı oldu

ANAP Genel Başkanı da kontenjandan aşı oldu
Çin’in korona virüs aşısının Türkiye’de uygulamaya başlanmasının ardından devlet büyükleri ve parti genel başkanları topluma “örnek olmak için” bir bir aşı yaptırdı. Son olarak ANAP Genel Başkanı İbrahim Çelebi de aşı oldu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın talimatı ile topluma örnek olunması amacıyla devlet büyüklerine aşı ayrıcalığı tanınmasının ardından parti genel başkanları da Çin’in korona virüs aşısını yaptırdı.
Aşı yaptıranlar arasına Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi de katıldı.
Çinli Sinovac firmasınca üretilen ve Türkiye'de de uygulanmaya başlanan CoronaVac aşısının ilk dozunu, Ankara Şehir Hastanesi'nde oluşturulan aşı uygulama odasında yaptıran Çelebi, tedbir amacıyla 15 dakika beklemesinin ardından hastaneden ayrıldı.
Koca, topluma örnek olmaları için Meclis’te temsil edilen siyasi parti liderleri, Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı ve Anayasa Mahkemesi Başkanı’nı aşı yaptırmaya çağırmıştı. Çağrının ardından Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti lideri Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal korona virüs aşılarını yaptırmıştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile TİP Genel Başkanı Erkan Baş ise aşı için sıralarını bekleyeceklerini duyurmuştu.