Angel Di Maria maçın yarısında oyundan çıkarılıp ağlayarak eve koştu. İki çocuğu ve eşi de evdeydi

Angel Di Maria maçın yarısında oyundan çıkarılıp ağlayarak eve koştu. İki çocuğu ve eşi de evdeydi
Fransa'nın Paris Saint Germain takımında forma giyen Arjantinli yıldız futbolcu, maç esnasında gelen haberle şoka uğradı. Nantes maçının 62. dakikasında oyundan alınan Di Maria'nın maç esnasında evine hırsız girdiği ve hırsızlık olayı sırasında ailesinin evde olduğu açıklandı. Hırsızlık esnasında ailenin rehin alındığını ancak durumlarının iyi olduğu da belirtildi.

ODA TV''de yer alan habere göre, Fransa Ligue 1''in 29. haftasında Paris Saint-Germain, evinde Nantes''a 2-1 mağlup oldu ve liderlik şansını kullanmadı. Paris ekibinde maça ilk 11 başlayan Angel Di Maria, 62. dakikada oyundan alındı ve evine hırsız girdiği gerekçesiyle stadyumdan ayrıldı.

RMC Sport''un haberine göre, maç sırasında sportif direktör Leonardo ile Mauricio Pochettino arasındaki kısa görüşme sonrası Di Maria''ya oyundan alındı.

GÖZ YAŞLARI İÇİNDE EVE KOŞTU

Maçın 62. dakikasında oyundan alınan Angel Di Maria kenara geldikten sonra yaşanan gelişmeler kendisine aktarıldı ve Arjantinli oyuncu gözyaşları içinde stattan ayrıldı.

AİLESİ DE EVDEYDİ

Di Maria''nın sahada olduğu dakikalarda evine hırsızların girdiği açıklanırken hırsızlık olayı sırasında ailesinin de evde olduğu belirtildi.

REHİN ALINDILAR AMA KURTULDULAR

Fransız basını, Angel Di Maria''nın ailesinin hırsızlık esnasında rehin alındığını ancak şu an durumlarının iyi olduğunu yazdı. Hırsızların, evin üst katında bulunan kasayı boşalttıkları ancak aile bireylerinin bu esnada hiçbir şey duymadığı kaydedildi.

GÖRÜNTÜ BASINA SIZDIRILDI

Angel Di Maria''nın evine ulaştıktan sonraki ilk görüntüsü basına sızdırıldı. Arjantinli oyuncunun ailesinin iyi olduğu ve bir kayıp yaşanmadığı bu kare ile beraber kesinlik kazandı.

DAHA ÖNCE DE YAŞANDI

Fransa''da daha önce Icardi ve Dani Alves''in evleri maç esnasında soyguna uğramıştı. Maç sonrası basın toplantısında konuşan Mauricio Pochettino, "Bu bir bahane değil ama maçın ikinci yarısında bir enerji düşüklüğü yaşadık. Maçtan sonra soyunma odasında futbol dışı başka şeyler hakkında konuştuk." ifadelerini kullandı.