Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan esnafa müjde

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan esnafa müjde
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, pandemi sürecinde iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnafın dertlerini dinlemek için sektör ve esnaf odalarının temsilcileriyle bir araya geldi. Yavaş, lokantacı esnafından alınan yemeklerin korona virüs hastalarına verileceğini söyledi.

Mansur Yavaş'tan esnafa müjde

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, salgın sürecinde iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnafın dertlerini dinlemek, yaşadıkları sıkıntılara çare bulmak ve mağduriyetleri gidermek için sektör ve esnaf odalarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Mansur Yavaş, “Garsondan komiye kadar hepsini düşünüp esnafımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Kimsenin aç ve açıkta kalmasına gönlümüz razı değil. Kafe ve lokantalarını kapatan esnafımızdan karantinadaki vatandaşlarımıza ulaştırmak üzere yemek de temin edeceğiz” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, pandemi sürecinde iş yerlerini kapatmak zorunda kalan esnaf odalarının temsilcileriyle bir araya geldi. Yavaş, “Garsondan komiye kadar hepsini düşünüp esnafımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Kimsenin aç ve açıkta kalmasına gönlümüz razı değil" diyerek “yakınınızda değil yanınızdayız” mesajı verdi.

"DAYANIŞMA ZAMANI"

Büyükşehir Belediyesi Gölbaşı Mogan Tesislerinde düzenlenen toplantıya Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Faruk Çınkı ve Mustafa Kemal Çokakoğlu ve çok sayıda esnaf katıldı.