Ankara Kuşu yöneticisi kim? Ankara Kuşu yöneticisi neden gözaltına alındı?

Ankara Kuşu yöneticisi kim? Ankara Kuşu yöneticisi neden gözaltına alındı?
Twitter hesabı üzerinden yaptığı siyasal kulis paylaşımları ile popüler olan Ankara Kuşu hesabı yöneticisinin gözaltına alındığı açıklandığı haber sonrası vatandaşlar Ankara Kuşu hesabı yöneticisi kim? Ankara Kuşu yöneticisi neden gözaltına alındı? sorularının cevaplarını arıyor.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı siyasal kulis haberleri ile popüler olan Ankara Kuşu hesabı yöneticisinin gözaltına alındığı açıklandığı haber sonrası vatandaşlar Ankara Kuşu hesabı yöneticisi kim? Ankara Kuşu yöneticisi neden gözaltına alındı? sorularının cevaplarını arıyor. İşte Ankara Kuşu hesabı yöneticisi kim? Ankara Kuşu yöneticisi neden gözaltına alındı? sorularının cevapları haberimizin detayında…

ANKARA KUŞU HESABI YÖNETİCİSİ KİM?

Kasım 2016 yılından beri sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı siyasi kulis haberleriyle popüler olan Ankara Kuşu hesabının Oktay Yaşar isimli yerel bir gazeteciye ait olduğu anlaşıldı. Gebze’de gazetecilik yapan Yaşar, 2016 senesine kadar bariyertv isimli haber sitesini yönetti. Yaşar’ın hesabında ise şuan da erişim kısıtlama bulunuyor.

ANKARA KUŞU YÖNETİCİSİ NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Oktay Yaşar, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında sabaha karşı gözaltına alındı. 

ANKARA KUŞU YÖNETİCİSİ TUTUKLANDI MI?

Önceki gün gözaltına alınan Ankara Kuşu yöneticisi Oktay Yaşar, FETÖ'den tutuklandı.

oktay-yasar.JPG