Ankara polisi şaşkına döndü! Film senaryosu değil gerçek! 60 saniyede banka soygunu

Ankara polisi şaşkına döndü! Film senaryosu değil gerçek! 60 saniyede banka soygunu
Ankara'da çalıntı minibüsle geldikleri banka şubesine giren 2 kişi, bir kasayı sürükleyerek çaldı. Kamera kayıtlarından soygunun 1 dakika sürdüğü belirlendi. Kasanın içersinde evraklar ile güvenlik görevlisinin tabancasının bulunduğu belirtildi.

Banka soygunu Çankaya ilçesi Dikmen Semti'nde sabah saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Kimliği belirsiz 2 kişi, Mürsel Uluç Mahallesi'nde M.T.'ye ait 06 BL 819 plakalı minibüsü çalarak, İlkadım Mahallesi Dikmen Caddesi'ndeki banka şubesine geldi.

Bankanın kapısını levyeyle açan yüzleri kar maskeli hırsızlar, kasayı sürükleyerek çalıntı olan minibüse yükledi. Genel alarm ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bankaya giren ekipler, güvenlik kameralarını izlemeye aldı.

Banka yetkilileriyle temasa geçen polis memurları kasanın içersinde güvenlik görevlisinin tabancası ile evrakların bulunduğunu öğrendi.

Görüntülere göre, soyguncuların şubeye girmeleri ile kasayı sürükleyerek geldikleri araca yüklemeleri sadece 1 dakika sürdü.

Bu sırada minibüsünün çalındığını fark eden M.T. de durumu polise bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, silahlı 2 hırsızı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

hirsizlar-once-minibusu-sonra-da-bankaya-girip-evrak-kasasi-ve-tabancayi-caldi-9682-dhaphoto1.jpghirsizlar-once-minibusu-sonra-da-bankaya-girip-evrak-kasasi-ve-tabancayi-caldi-9682-dhaphoto4.jpghirsizlar-once-minibusu-sonra-da-bankaya-girip-evrak-kasasi-ve-tabancayi-caldi-9682-dhaphoto3.jpghirsizlar-once-minibusu-sonra-da-bankaya-girip-evrak-kasasi-ve-tabancayi-caldi-9682-dhaphoto2.jpg

İlgili Haberler