Ankara seçmeninden Melih Gökçek'e Mansur Yavaş tepkisi!

Ankara seçmeninden Melih Gökçek'e Mansur Yavaş tepkisi!
Melih Gökçek Mansur Yavaş'ın Makedon olduğu iddia etti. Sosyal medyada yayın yapan bir kanal Ankaralılara "Bu iddia doğru olsa bile oy vermeye engel mi?" diye sordu. İşte cevaplar...

Ankara seçmeni, yerel seçimlerde Ankara’dan yarışa girecek olan İYİ Parti ve CHP’nin ortak adayı Mensur Yavaş’ın Makedon olduğunu iddia eden Melih Gökçek’e tepki gösterdi.

Sosyal medyada yayın yapan Enerji TV Ankara sokaklarında Ankaralılara "Bu iddia doğru olsa bile oy vermeye engel mi?" diye sordu.

Kendisine mikrofon uzatılan bir vatandaş, “Bu iddia doğru olsa bile oy vermeye hiçbir zaman engel değil. Şimdi Mansur nerede Gökçek nerede onu düşünmek lazım. Mansur yerinde, Gökçek yok. Kovuldu. Hazmetmediğinden. Melih Gökçek emretmeyi seven bir insandı. Hükmetmeyi seven bir insandı. Şuan öne çıkan insanları çekemiyor hepsi bu.” şeklinde cevap verdi.

Bir diğer vatandaş ise, “Kendisi nereliymiş aslında bunu sormak lazım. Kendisi de Ankaralı değil, Antep'ten gelmiş. Ankara’ya Belediye Başkanı olmuş bir insan. Yavaş’ın Makedon, Bulgar, Yugoslav olmasının hiçbir anlamı yok. Ben Mansur Yavaş’ı tanırım. Beypazarında çok işler yaptı. Melih Gökçek geçende çıkmış televizyona yaptıklarını anlatıyor. Yapmadıklarını niye anlatmıyor? Melih Gökçek bu iddiayı kendi çıkarları için gündeme taşıdı” dedi.

Mikrofon uzatılan bir diğer vatandaş ise, “İnsanların doğduğu yeri seçme şansı var mı? Atatürk de Türkiye'de doğmadı. Ama Türkiye Cumhuriyeti’ni kurdu. Kuvayi Milliye’den hain de çıkmaz, terörist de çıkmaz. Terörist de hain de geçmişten beri hep dincilerden çıkıyor. Sosyal Demokratlardan hain çıkmaz, vatansever çıkar. Biz vatanseveriz onlar gibi hain değiliz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler