Ankara'da Müsilaj operasyonu: 65 gözaltı

Ankara'da Müsilaj operasyonu: 65 gözaltı
Ankara'da 4 ayrı suç örgütüne eş zamanlı düzenlenen ve "Müsilaj" adı verilen operasyonda 65 şüpheli gözaltına alındı. 62 ruhsatsız tabanca, 17 uzun namlulu tüfek, 12 kurusıkı tabanca ve mağdurlara ait çok sayıda çek ve senet ele geçirildi

Ankara'da 4 ayrı suç örgütüne ''Müsilaj'' operasyonu: 65 gözaltı

Ankara''da 4 ayrı suç örgütüne eş zamanlı düzenlenen ve "müsilaj" adı verilen operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi, 65 şüpheli gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, vatandaşlara ve esnafa baskı kurarak zorla para aldıkları, para vermeyen esnafı ve iş yerlerini kurşunladıkları, eğlence mekanlarında kavga çıkarıp tehditle iş yerleri sahiplerini baskı altında bıraktıkları, tefecilik ve silah kaçakçılığı yaparak haksız kazanç elde ettikleri gerekçesiyle 4 ayrı suç örgütüne operasyon düzenlendi.

"Müsilaj" isimli operasyonda, suç örgütü yöneticisi ve üyesi olduğu tespit edilen 65 zanlı gözaltına alındı.

Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 62 ruhsatsız tabanca, 17 uzun namlulu tüfek, 12 kurusıkı tabanca, bu silahlara ait çok sayıda mermi ve çok sayıda çek ve senet ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlılardan 19''unun adliyeye sevk edildiği, diğerlerinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

İlgili Haberler