Ankara'da bir aile yok oldu. Hem kendini hem sevdiklerini ölüme götürdü

Ankara'da bir aile yok oldu. Hem kendini hem sevdiklerini ölüme götürdü
Ankara’da bir otomobilin TIR’a arkadan çarpması sonucu bir aile yok oldu. Meydana gelen kazada 38 yaşındaki Sibel ve 44 yaşındaki Şener Uzun çifti ile bir çocukları hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan 2 kişi de yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA’da yer alan habere göre, Ankara’da otomobilin TIR''a arkadan çarptığı kazada bir aile dramı yaşandı. Sibel ve Şener Uzun çifti ile bir çocukları hayatını kaybetti.

TIR’A ARKADAN ÇARPTI

Kaza, öğleden sonra Kahramankazan ilçesi Anadolu Otoyolu İstanbul- Ankara istikametinin 43''üncü kilometresinde meydana geldi. Sibel Uzun yönetimindeki 38 ADZ 054 plakalı otomobil, aynı istikametteki H.D.''nin kullandığı TIR''a arkadan çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

KARI- KOCA VE ÇOCUKLARI HAYATINI KAYBETTİ

Kazanın şiddetiyle aracın ön tarafında sıkışan Sibel ve eşi Şener Uzun, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu otomobilden çıkarıldı.112 ekipleri, Sibel Uzun ile Şener Uzun''un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Çiftin kazada yaralanan çocukları O.U., B.U. ve Sibel Uzun''un arkadaşı G.G. yaralı olarak Hacettepe Hastanesine kaldırıldı. Çiftin yaralı çocuklarından biri de hastanede hayatını kaybetti.

SAĞLIK ÇALIŞANI OLARAK GÖREV YAPIYORDU

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kazada hayatını kaybeden Sibel Uzun''un ve yaralanan G.G.''nin İstanbul Arnavutköy Devlet Hastanesi''nde sağlık çalışanı olarak görev yaptığı öğrenildi.