Ankara'da evinin penceresinde otururken gelen ölüm

Ankara'da evinin penceresinde otururken gelen ölüm
Evinin penceresinde otururken kimliği belirsiz kişilerin pompalı tüfekle saldırdığı 26 yaşındaki Murat Özçelik hayatını kaybetti. 

Beyaz renkli bir otomobille gelen henüz kimliği belirsiz 2 kişi, evinin penceresinde bulunan Murat Özçeklik'e pompalı tüfekle ateş açtı. Özçelik, sırtına ve başının arkasına isabet eden saçmalarla yere düşerken, saldırganlar otomobil ile olay yerinden kaçtı. 

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Silah seslerini duyan mahallelinin ihbarı ile olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Özçelik'in hayatını kaybettiği belirlendi. Mahallle sakinlerinin ifadelerini alan polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Özçelik'in cansız bedeni, olay yeri inceleme çalışmasının ardından cenaze arabası ile morga kaldırıldı. Vefat haberini alan Özçelik'in yakınları, cenaze başında gözyaşı döktü. Sağlık ekipleri, fenalık geçiren yakınlara müdahale etti. 

KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI 

Polis ekiplerinin takibi sonucu, saldırıya karışan 2 şüpheli Yenimahalle ilçesi Şehit Hakkı Sözer Caddesi'nde kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Olay hakkında soruşturma başlatıldı. 

ankarada-pompali-tufekle-saldiri-1-olu-6011-dhaphoto1.jpgankarada-pompali-tufekle-saldiri-1-olu-6011-dhaphoto2.jpgankarada-pompali-tufekle-saldiri-1-olu-6011-dhaphoto3.jpg

DHA