Kadın doktoru nasıl kandırıp evlenmiş. İşkenceci kocanın foyası ortaya çıktı 

Kadın doktoru nasıl kandırıp evlenmiş. İşkenceci kocanın foyası ortaya çıktı 
Ankara'da yaşayan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Zeynep Erdoğan, 8 ay önce evlendiği ikinci eşi Mehmet Erdoğan tarafından vahşice öldürüldü. Cani koca Mehmet Erdoğan, 8'i dolandırıcılık 18 suç kaydı olduğunu öğrenen karısını, çıkan tartışma sonucu 5 bıçak darbesiyle öldürdü. Mehmet Erdoğan'ın 8 ayda karısının 400 bin TL'sini harcadığı ortaya çıktı.

Kadın doktoru nasıl kandırıp evlenmiş. İşkenceci kocanın foyası ortaya çıktı 

Sabah''tan Ömer Çetin ve Halit Turan''ın haberine göre, Ankara''daki özel bir hastanede görev yapan 3 çocuk annesi Op. Dr. Zeynep Erdoğan (47), ilk eşinden ayrıldıktan sonra oğlu Ahmet (14) ile birlikte yaşamaya başladı. Kadın doktor, geçen yıl internette kendini mühendis olarak tanıtan Mehmet Erdoğan ile tanıştı. Arkadaşlıkları kısa süre sonra aşka dönüştü ve 8 ay önce evlenen çift Op. Dr. Zeynep Erdoğan''ın Mutlukent Mahallesi''ndeki lüks sitedeki evinde yaşamaya başladı.
Dr. Zeynep Erdoğan, pandemi bahanesiyle işlerinin olmadığını bahane eden eşinin sürekli para harcamasından şüphelendi.

13 SAAT SONRA KENDİNE GELDİ

Zeynep Erdoğan, 400 bin liraya yakın parasını harcayan, kendisine ait otomobili kullanan, hiçbir geliri bulunmayan eşi hakkında araştırma yaptı. 8 ay önce evlendiği kocasının mühendis değil sabıkalı bir dolandırıcı olduğunu öğrenince beyninden vurulmuşa döndü. Geçen cumartesi lüks villada kavga çıktı. Foyası ortaya çıkan Mehmet Erdoğan (45) başına sopayla vurduğu doktorun ağzını bantladı, ellerini ve ayaklarını bağladı.

Ardından 14 yaşındaki üvey oğlunun da ellerini, ayaklarını ve ağzını bantladı. Gece yarısı 03.00''te çocuğu evin dışındaki depoya indirdi. Eve dönüp kadını bıçakladı.
Gözü dönmüş katil zanlısı, eşine ait otomobili alarak evden kaçtı. Başına aldığı darbeyle baygınlık geçiren küçük Ahmet, 13 saat sonra kendine geldi. Ayağındaki ipleri güçlükle çözüp mahalleye çıktı, yardım istedi. Eve gelen sağlık ekibi göğüs bölgesinden 5 bıçak darbesi alan kadının öldüğünü belirledi. Gördüğü işkence nedeniyle fenalaşan Ahmet A. da tedaviye alındı.

YAKIŞIKLI DEĞİLSİN YALANI

Çocuğun verdiği bilgilerle harekete geçen polis, şüphelinin otomobille Ümitköy''e gittiğini belirledi. Kıskıvrak yakalanan sahte mühendis, ilk ifadesinde eşinin kendisine sürekli, "Sen yakışıklı değilsin, senden daha yakışıklı birini bulup onunla evleneceğim" dediğini, kendisini tahrik ettiği için cinayeti işlediğini belirterek kendisini savunmaya çalıştı.

Ahmet A., annesinin, üvey babasının 8''i dolandırıcılık 18 suç kaydı olduğunu öğrendikten sonra aralarında tartışmalar başladığını söyledi. Op. Dr. Zeynep Erdoğan''ın ailesinin Almanya''da yaşadığı, cenazesinin ailesinin Ankara''ya gelmesinin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

İlgili Haberler