Ankara'da kanlı pusu

Ankara'da kanlı pusu
Ankara'da Sefa D. ve Yasin A., otomobille seyir halindeyken iddiaya göre otomobille kendilerini takip edip önlerini kesen husumetli oldukları Yasin Efe Ç. ve dayısı Hasan C. tarafından silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırılırken, saldırgan dayı ile yegeni kaçtı.

Olay, akşam saatlerinde Keçiören ilçesi Özlem Caddesi'nde meydana geldi. Ayvalı yönüne giden Sefa D. ve Yasin A.'nın içerisinde bulunduğu otomobilin önü iddiaya göre aralarında husumet bulunan Yasin Efe Ç. ve dayısı Hasan C. tarafından kesildi.

OLAY YERİNDEN KAÇTILAR

Dayı ve yeğeni pompalı tüfekle ateş açtıktan sonra otomobille olay yerinden kaçtı. Saçmaların isabet ettiği Sefa D. ve Yasin A. yaralanırken, çevredekiler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

ankarada-hareket-halindeki-otomobile-silahli-saldiri-2-yarali-4412-dhaphoto1.jpgankarada-hareket-halindeki-otomobile-silahli-saldiri-2-yarali-4412-dhaphoto2.jpgankarada-hareket-halindeki-otomobile-silahli-saldiri-2-yarali-4412-dhaphoto3.jpg

İlgili Haberler