Ankaragücü ve Konyaspor’dan 10 Kasım için özel forma

Ankaragücü ve Konyaspor’dan 10 Kasım için özel forma
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor ve Ankaragücü, Ulu Önder Atatürk’ün 80. ölüm yıldönümü nedeni ile özel formalar ile sahaya çıkacaklar. Ankaragücü formasında Atatürk’ün imzası göğüs bölümünde Konyaspor formasında ise kol bölümünde olacak.

MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Atiker Konyaspor ile oynayacağı maça göğüs bölümünde Mustafa Kemal Atatürk'ün imzası bulunan formayla çıkacak.

Kulüpten yapılan açıklamada, maçta giyecekleri formayla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) gerekli iznin alındığı bildirildi.

Başkent ekibinin, belirlenen formayı giyebilmek için TFF'ye bir yazı gönderdiği aktarıldı. TFF'den gönderilen yazıda, “Sportif Ekipman Talimatı'na bağlı kalınması, formada izin verilenden başka herhangi bir görsel bulundurulmaması.” kaydıyla izin verildiği açıklandı.

MKE Ankaragücü, 10 Kasım'a özel olarak tasarlanan formayla Atiker Konyaspor maçında mücadele edecek.

KONYASPOR DA İMZASINI TAŞIYACAK

Öte yandan Ankaragücü’nün rakibi olan Atiker Konyaspor da, 10 Kasım’daki maça Mustafa Kemal Atatürk’ü anarak çıkacak.

Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını kaybettiği güne özel bir forma yaptıran yeşil-beyazlılar formanın kol kısmına Atatürk’ün fotoğrafını ve imzasını eklettirdi.

2213269_810x458.jpg

Konuya ilişkin bir açıklama yapan kulüp, “10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde kendi sahamızda oynayacağımız Ankaragücü karşılaşmasında, formamızın sol kolunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün resmini ve imzasını taşıyacağız. Unutmayacağız” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler