Anket şirketlerine bir eleştiri de Mehmet Özhaseki'den geldi

Anket şirketlerine bir eleştiri de Mehmet Özhaseki'den geldi
Yerel seçim çalışmalarına devam eden Mehmet Özhaseki, Birinci grup anketin manipülasyona yönelik olduğunu, ikinci grubun ise gerçek anketler olduğunu söyledi.

Çankaya Müftülüğüne bağlı cami dernek başkanları ve yönetimleri ile Maltepe'de bir otelde bir araya gelen Özhaseki, Ankara'ya dair projeler hazırladığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklanan anketlere güvenmediğine ilişkin açıklamalarının ardından Mehmet Özhaseki de anket şirketlerine eleştirilerde bulundu.

Özhaseki, bazı şirketlerin manipülasyona yönelik anketler açıkladığını iddia etti.

ANKET ŞİRKETLERİNE BİR ELEŞTİRİ DE ONDAN

Program sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özhaseki, iki tür anket olduğunu söyledi.

Birinci grup anketin manipülasyona yönelik olduğunu, ikinci grubun ise gerçek anketler olduğunu ifade eden Özhaseki, ziyaret ettiği yerlerde insanların kendisine olan ilgisinden söz etti.

Özhaseki, "Sokaktaki insanlar sizi bağırlarına basıyorsa, güzel sözler söylüyorsa bu umut vericidir. İki aydır geziyoruz ve hep ilgi gördük. İşin başından beri umutluyum. Ta ilk günden beri. Çıkıp o moralle devam ediyoruz. Müthiş bir toplumsal mutabakat var. Karşı taraftan insanlar yöneldikçe özellikle CHP'li seçmen bizim projelerimize ilgi gösterdikçe daha çok umutlanıyoruz." diye konuştu.

Etkinliğe MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, AKP Ankara Milletvekili Barış Aydın, AKP Çankaya İlçe Başkanı Mustafa Hasgül, AKP Çankaya Belediye Başkan Adayı Amber Türkmen ve davetliler katıldı. 

İlgili Haberler