Anne 6. yeni bölümde Şule Turna'yı bulabilecek mi?

Anne 6. yeni bölümde Şule Turna'yı bulabilecek mi?
Star Tv'nin duygu yüklü dizisi Anne, 6. yeni bölüm fragmanıyla merak uyandırdı. Dizinin yeni bölümünde Şule Turna'yı aramaktan hiç vazgeçmiyor. Anne 6. yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'da Star Tv'de.

Başrollerinde Vahide Perçin, Cansu Dere ve Beren Gökyıldız'ın yer aldığı ve her hafta salı günü izleyicileri ekrana kilitleyen Anne dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde Şule, adım adım Zeynep ve Turna’ya yaklaşır. Zeynep, korku içindeki Turna’yı korumaya çalışırken, kendini hastaneye kaldırılan Gönül’ün yanında bulur. Şule,
son çare olarak Ali’den yardım ister. Ali, onu yüzleşmekten korktuğu gerçeklerle karşı karşıya getirince, Şule Zeynep’e daha da bilenir. Gönül, hastalığını yok sayıp hastaneden çıkmaya çalışırken, Zeynep ve Turna’nın sayesinde hayatının en güzel gününü yaşar. Şule sonunda kızının izini bulur. Turna ile yüz yüze gelen Şule’nin, geçmişi hakkında kimsenin bilmediği gerçekler ortaya çıkar. Yıllarca Şule’nin yanında Melek olarak yaşayan, yeni hayatında Zeynep’le Turna olmayı seven küçük kız için karar zamanıdır. Şule ile Zeynep arasında kalan küçük kızın seçimi herkesi etkileyecektir.

Dizi, özellikle minik oyuncu Beren Gökyıldız'ın oyunculuğu ile her hafta reytinglerde birinci sıraya yerleşiyor. Dizinin konusu ve duygusal sahneleri salı günleri izleyenleri gözyaşlarına boğuyor. Anne, 6. yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'da Star Tv'de.