Anne dizisinde Zeynep kritik bir karar veriyor

Anne dizisinde Zeynep kritik bir karar veriyor
Star Tv'de başlayan ve izleyicileri gözyaşlarına boğan dizi Anne, yeni bölüm fragmanıyla merak uyandırdı. Dizinin 4. yeni bölümünde Zeynep Turna için her şeyi göze alır. Anne 4. yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'da Star Tv'de.

Başrollerinde Cansu Dere, Vahide Perçin, Gonca Vuslateri ve Beren Gökyıldız'ın yer aldığı Anne, küçük bir kız çocuğu olan birlikte yaşadığı üvey babasından şiddet gören Melek'in hikayesini anlatıyor. Dizide Melek'in öğretmeni olan Zeynep onun yaşadıklarına kayıtsız kalamaz ve Melek ile birlikte bir plan yapar ve bambaşka bir hayata adım atarlar. Melek artık Turna olur. Anne dizisinde özellikle minik oyuncu Beren Gökyıldız'ın performansı izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Her hafta ilgiyle izlenen dizinin 4. yeni bölümünde Zeynep, Turna için her şeyi göze alır ve Ali'nin teklifini kabul etmeye karar verir. Fakat her şey düşündüğü gibi olmayacaktır. Diğer yandan Turna'yı okula kaydettirmek isteyen Zeynep bunun o kadar kolay olmadığının farkındadır. Tam pes etmek üzereyeken Gönül imdadına yetişir ve bir şekilde Turna'yı okula yazdırır. Turna artık yepyeni bir hayatın içindedir. 

Öte yandan Turna'nın annesi Şule, okuldan Zeynep'in numarasını ister ve bir şekilde kızının izini sürmeye çalışır. Sonunda Zeynep öğretmene ulaşır ve ona hesap sorar.

İlzeyicileri her bölümüyle gözyaşlarına boğan dizi Anne, 4. yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'da Star Tv'de.