Anne Gülay Uygun öldürüldü mü? Baba Durak Uygun kimdir?

Anne Gülay Uygun öldürüldü mü? Baba Durak Uygun kimdir?
Türkiye dün akşamdan bu yana Gülay Uygun’un intiharını ve ölümünü konuşmaya devam ederken Müge Anlı’yı tehdit eden Ümitcan Uygun’un babası Durak Uygun’un ismi de ilk kez duyuldu. Peki, Anne Gülay Uygun öldürüldü mü? Baba Durak Uygun kimdir? Detaylar burada…

Aleyna Çakır’ın öldürülmesi sonrasında yeni gelişmeler yaşanırken Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun’dan gece geç saatler gelen intihar haberi herkeste şok etkisi yarattı. Dağlık bir alanda ölü olarak bulunan anne Gülay Uygun’un intihar ettiği iddia edildi. Ankara'da, Aleyna Çakır'ın evde ölü bulunması sonrasında 48 yaşındaki Gülay Uygun’un bir intihar mektubu da bırakması gözlerden kaçmadı.

GÜLAY UYGUN ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Sabah saatlerinde bir akrabasına gitmek üzere evden çıktığı söylenen Gülay Uygun’un kendisinden bir daha haber alınamayınca yakınları durumu hemen polis ekiplerine iletti. Gülay Uygun, yakınları tarafından bir akrabasının evine yakın dağlık alanda başından silahla vurulmuş halde bulununca herkes büyük bir şok geçirdi.

aleyna1.jpg

Gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrollerde Gülay Uygun'un öldüğü ve intihar ettiği ifade edildi. Annesinin hayatını kaybettiği yerde Ümitcan Uygun, babası ve avukatları kameralara konuşarak, Gülay Uygun'un ardında bir intihar mektubu bıraktıklarını söyledi.

BABA DURAK UYGUN KİMDİR?

Ümitcan Uygun’un babası olan Durak Uygun, Gülay Uygun’un eşidir. Ankara Umum Ayakkabıcılar ve Çantacılar Odası başkanlığı yapan Uygun’un Ankara’da çok sayıda siyasetçi ve bürokratlarla fotoğraf çektirdiği de sosyal medyada gündem oldu.

İlgili Haberler