Antalya Adliyesi'nde canlı bomba alarmı

Antalya Adliyesi'nde canlı bomba alarmı
Antalya Adliyesi “canlı bomba” ihbarı üzerine boşaltıldı. Yetkililer, herhangi bir bomba emaresine rastlanılmadığını, kontrollerin ardından adliye personelinin görevlerinin başına döndüğünü açıkladı.

Polis adliye çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Terörle mücadele ve bomba imha uzmanları Adliye binasında arama yaptı. Mahkumların adliyeye gelişi de iptal edildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Antalya Adliyesinin bomba ihbarı nedeniyle tedbir amaçlı boşaltıldığını söyledi.

Başsavcısı Solmaz, Adliye binasına bomba konulduğu yönünde bir ihbar olduğunu ifade ederek, "Canlı bomba iddiaları gerçeğe aykırıdır. Sadece emniyete yapılan bomba konulduğu yönünde bir ihbar sonucunda tedbir amaçlı Adliye boşaltılmıştır" dedi. 

BOMBA İHBARI ASILSIZ ÇIKTI

Antalya Adliye’sinde polisin yaptığı aramalar saat 10:30 sıralarında sona erdi.  Yetkililer, herhangi bir bomba emaresine rastlanılmadığını, kontrollerin ardından adliye personelinin görevlerinin başına döndüğünü bildirdi. Polis tedbir amaçlı adliye çevresindeki önlemlerini sürdürüyor.

Ayrıntılar geliyor...