Polis Baltalı İlah Zagor'un peşinde  

Polis Baltalı İlah Zagor'un peşinde  
Antalya'da ellerinde balta ve döner bıçağı olan iki sürücünün tartışmasını araya giren bir kadın büyümeden bitirmişti. Antalya polisi birinden balta, diğerinde de döner bıçağı olan 2 sürücüyü yakalamak için araştırmalarına başladı. Vatandaşlar, elinde balta olan sürücüyü çizgi roman kahramanı Zagor'a benzetti.

Antalya bu 2 adamı konuşuyor

DHA''nın haberine göre, olay, dün akşam saatlerinde D-400 karayolu TEDAŞ kavşağında meydana geldi. Kamyonet sürücüsü ile otomobil sürücüsü arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. 

Tartışmanın büyümesi üzerine kamyonet sürücüsü eline balta, otomobil sürücüsü ise döner bıçağı aldı. Bu sırada kucağında bebek olan kadın, yakını olduğu değerlendirilen kamyonet sürücüsünü sakinleştirmeye çalıştı. 

Kadın, genci sakinleştirirken elini yüzüne götürüp feryat ettikten sonra otomobil sürücüsüne dönerek bir şeyler söylemeye başladı. Bir süre sonra iki sürücü araçlarına binerek yollarına devam etti. Yaşanan o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Antalya polisi, baltalı ve döner bıçaklı sürücüleri yakalamak için çalışma başlattı. Araçların plakalarını belirleyen polisler, 2 sürücünün peşine düştü.

Kavgayı görenler balta ile aracından inen sürücüyü bir zamanların ünlü çizgi roman kahramanı Zagor''a benzetti. Vatandaşlar, balta ve döner bıçağı bulunan 2 sürücünün de adalet önünde hesap vermesini istedi.

 

İlgili Haberler