Antalya'da Akşener izdihamı

Antalya'da Akşener izdihamı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya’nın Kepez ilçesinde vatandaşlara seslendi: “El ele vereceğiz ve bu harami düzeni helal oylarımızla yerle yeksan edeceğiz. Çünkü demokrasi ile seçmen iradesi ile yenilemeyecek hiçbir istibdat yoktur. İstibdadı yeneceğiz ve diyeceğiz ki; yaşasın hürriyet.”

KUBİLAY ELDEMİRCİ - ŞEREF ERŞAH BÜLBÜL - SERAP KAYA İNCİR - ASLIHAN FAZLADIR - AYNUR KAYA ÇAĞLAR - ÇAĞDAŞ KAYA - EMİN MUT - GİZEM CANPOLAT - MURAT GÖRGÜLÜ - MERYEM GÖKAY BALKIÇ / ANTALYA - YENİÇAĞ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya programı kapsamında Muratpaşa ilçesinden sonra Kepez''de esnaf ziyareti öncesinde vatandaşlara hitap etti.

En düşük emekli maaşının asgari ücrete çıkarılmasını istediklerini hatırlatan Akşener, “Ağalar elinden çıka çıka 2 bin 500 lira çıktı. Her şeye zam gelmiş bir Türkiye''de 2 bin 500 lira, bir emekliyi geçindirir mi kardeşim?” diye sordu.

Kayseri''deki bir besicinin yem fiyatlarından dolayı “İneklerime oruç tutmayı öğretiyorum” dediğini aktaran Akşener, gebe ineklerini mezbahaya götüren besicilerle de karşılaştığını ekledi.

Çiftçilerin de fiyatlardan dolayı Nisan ayında gübre atamadığına işaret eden Akşener, “24 milyar lirayı Hariri''nin cebine koyanlar utanın be utanın. Çiftçinin gübresini sübvanse etseydiniz, çiftçimiz Nisan ayında ücretsiz gübre atsaydı ne olurdu? Çiftçi kazanırdı, üretici kazanırdı, esnaf kazanırdı, Türkiye kazanırdı” değerlendirmesinde bulundu.

Akşener şöyle devam etti:

“Savaş halindeki Ukrayna''dan ayçiçek yağı ithal etmekle övünenler utanın be utanın. Yan gelip yatıp 5 maaş alan danışmanları olanlar, 500 milyon dolara uçaklarla gezenler, 13 uçakla gezenler, ''itibardan tasarruf olmaz'' diyenler, geceyi aç geçiren milletinizin karşınızda utanın be utanın. 5 maaş alan danışman garibanı sokakta tekmelerken, onun arkasında duranlar utanın be utanın. Ama biz el ele vereceğiz ve önce seçmen velinimetimiz olacak. Sonra herkes benim gibi buraya gelecek, karşınızda hazırola geçecek. Ama iddia ediyorum el ele vereceğiz ve bu harami düzeni helal oylarımızla yerle yeksan edeceğiz. Çünkü demokrasi ile seçmen iradesi ile yenilemeyecek hiçbir istibdat yoktur. İstibdadı yeneceğiz ve diyeceğiz ki; yaşasın hürriyet.”

İlgili Haberler