Bu ülkede polis yok mu bakanlık yok mu

Bu ülkede polis yok mu bakanlık yok mu
Gelecek Partisi Antalya Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Hilal Oktay Başaslan ve ailesi saldırıya uğradı. Sokak ortasında gerçekleşen pala ve silahlı saldırı cep telefonu kameralarınca kayıt altına alındı.

Nerede polis nerede bakanlık

Gelecek Partisi Antalya Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Hilal Oktay Başaslan ailesine yönelik saldırıyı video kaydına aldı.

Başaslan, "Bana 6. kattan cam fırlatan caniler, bu kez eşime, kızıma ve bana balkondan silahla ateş edip ardından aşağıya inip “pala, sopa ve silah ile saldırdı. Eşimde kırık, bende kızımda kesikler mevcut" dedi.

Aleni bir şekilde palanın tersi ile eşinin kafasına vurulduğunu kaydeden Başaslan, "2 kişi eşime saldırıyor, 1 tanesi 12 yaşındaki kızımı sıkıştırıyor! Ben kızıma koşarken, bir palalı da benim boğazıma koyuyor palayı ”seni burda keserim” dedi.

SELÇUK ÖZDAĞ DA SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Gelecek Partisi Genel Başkanı Selçuk Özdağ’a saldırarak sopa ile darp eden ve silah çeken 5 şüpheli savcılığın talebi üzerine 20 gün sonra tahliye edilmişti.
Kararı veren ağır ceza mahkemesi, ''asliye ceza mahkemesiyle yaşanması muhtemel görev uyuşmazlığı nedeniyle sanıkların mağduriyetine neden olabileceğini'' gerekçe göstermişti.