Antalya'daki hortum yıktı geçti. Şezlong masa ve kameriyeler havaya uçtu

Antalya'daki hortum yıktı geçti. Şezlong masa ve kameriyeler havaya uçtu
Antalya'nın Serik ilçesinde bu sabah yağış sonrası oluşan 2 hortumla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Cep telefonları anbean kaydedilen o anlara ait görüntülerde, şezlong ve kameriyeler uçtu, ağaçlar devrildi.

Şezlong masa ve kameriyeler havaya uçtu

DHA’nın haberine göre, Serik''e bağlı Boğazkent Mahallesi''nde sabah saatlerinde sağanak sonrası hortum oluştu.

DENİZ ÜZERİNDE ORTAYA ÇIKTI

Boğazkent sahil bölgesinde denizin üzerinde ortaya çıkan hortum, Manavgat ilçesinin İlarma sahili bölgesine doğru ilerledikten sonra kayboldu.

ŞEZLONG, MASA VE KAMERİYELER HAVA UÇTU

İki hortumla yeni görüntüler ortaya çıktı. Denizde oluşan hortumlardan biri, karaya ulaştı ve 5 yıldızlı otelin plaj ile havuz kısmında şezlong, masa ve sandalyeleri havaya uçurdu. Bu anlarda otel personeli, korunaklı yere sığınırken, cep telefonu kamerasıyla görüntü çekti. Şezlong ve kameriyeler uçarken, ağaçlar devrildi. Denizden gelen hortum, hasara yol açmasının ardından kayboldu. Otel yetkilileri de tesiste hasar meydana geldiğini açıkladı.

CEP TELEFONUYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Antalya''nın Serik ilçesi açıklarında çıkan hortum, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

“20 DAKİKA SÜRDÜ”

Hortumu, cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen Nahit Toklu, "Saat 06.30 sıralarında şimşekle birlikte yağmur başladı. Evimin balkonuna çıktım. Bahçeye bakıyordum, birden karşıda deniz üzerinde hortumu fark ettim. Cep telefonumla çekmeye başladım. Yaklaşık 20 dakika sürdü. Boğazkent ve İlarma sahili ortasında çıktı hortum. Daha önce de sahilde hortum çıktığını görmüştüm" dedi.

 

İlgili Haberler