Antalyaspor'a taze kan

Antalyaspor'a taze kan
Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, Ümit Milli futbolcu Erkan Eyibil'i renklerine bağladığını açıkladı. Akdeniz ekibi, 19 yaşındaki futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Fraport TAV Antalyaspor, Erkan Eyibil ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri''nde gerçekleştirilen imza törenle, Eyibil 5 yıllık sözleşmeye imza attı.

GELECEK VAAD EDEN BİR İSİM

Yönetim Kurulu Üyesi Sami Güral ise gelecek vaad eden Ümit Milli Takım futbolcusu Erkan Eyibil''i teknik direktör Ersun Yanal''ın da isteği üzerine transfer ettiklerini söyledi. Güral, "Antalyaspor forması altındaki performansıyla A Milli Takımımıza göndermeyi diliyoruz. Takımımızın şartları doğrultusunda en iyi işleri yapmaya çalışıyoruz. Transfer çalışmalarına devam ediyoruz” dedi.

GENÇLERE DEĞER VERİLİYOR

Kendisini 5 yıl için kırmızı beyazlı renklerimize bağlayan Erkan Eyibil ise “Çok mutluyum. Burada genç oyunculara değer veriliyor. Antalyaspor için savaşacağım, her şeyi vereceğim. Bu takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum” diye konuştu. Eyibil, gazetecilerin Antalyaspor''u tercih nedenini sorması üzerine ise, “Hocamız beni çok istedi. Ben de çok istedim. Çabuk karar verdim. Gökdeniz, Bünyamin benim arkadaşım. Antalyaspor''da genç oyunculara şans tanınıyor. Bu nedenle tercih ettim” diye cevap verdi.

İlgili Haberler