Antalyaspor yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı

Antalyaspor yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı
Antalyaspor, Süper Lig'in 27. haftasında konuk ettiği Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kaldı. Yenilmezlik serisini 11 maça yükselten Akdeniz ekibi, Süper Lig'in 28. haftasında konuk olacağı Fenerbahçe'ye de kaybetmeyerek serisini 12 maça çıkarmak istiyor.

Fraport TAV Antalyaspor, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde ligin 15. haftasında iç sahada Atakaş Hatayspor''a karşı 6-0 mağlup olduktan sonra 11 karşılaşmasında 3 galibiyet, 8 beraberlik aldı.

Bu yıl 2''si Türkiye Kupası''nda olmak üzere oynadığı 13 resmi maçta namağlup devam eden Antalyaspor, ligde 27''nci haftanın sonunda 34 puana ulaştı. 

Ligde yaptığı son 5 karşılaşmada sahadan bir puanla ayrılan kırmızı-beyazlılar, dün Medipol Başakşehir ile karşılaştığı maçta bu sezonki 13''üncü beraberliğini elde etti.  

Ligin 26. haftasında da deplasmanda Gaziantep ile karşılaşan ve 0-0 berabere kalan Antalyaspor, son iki lig mücadelesinde gol kaydedemedi.

Antalyaspor, Süper Lig''in 28. haftasında 4 Mart Perşembe günü Fenerbahçe''nin ev sahibi olacağı karşılaşmayı kaybetmeyerek, yenilmezlik serisini 12 maça çıkarmayı planlıyor.