Antalyaspor’da Rizespor maçı öncesi 4 eksik var, 6 oyuncu kart sınırında

Antalyaspor’da Rizespor maçı öncesi 4 eksik var, 6 oyuncu kart sınırında
Süper Lig’de başarılı bir grafik yakalayan Antalyaspor, Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek mücadelenin hazırlıklarına devam ediyor. Akdeniz ekibinde 4 oyuncunun eksik olduğu öğrenildi.

Antalyaspor’da Rizespor maçı öncesi 4 eksik var, 6 oyuncu kart sınırında

Süper Lig’in başarılı ekiplerinden Antalyaspor, bu hafta karşı karşıya geleceği Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlı ekip ile Çaykur Rizespor Süper Lig''de 20, toplamda ise 25''inci kez birbirlerine rakip olacak. İki takım ilk kez 1986-1987 sezonunda Süper Lig''de birbirlerine rakip olurken, kırmızı beyazlılar sahadan Adnan Gülek ve Bekir Kahraman''ın attığı gollerle 2-0 galip ayrıldı.

Antalyaspor, oynanan toplam 24 maçta ise 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Antalyaspor ile Çaykur Rizespor, birbirlerine rakip oldukları 24 maçın 19''unu Süper Lig''de, 2''sini TFF 1. Lig''de oynadı. İki takım 3 kez de hazırlık maçında karşılaştı. Oynanan 19 Süper Lig maçında ise, kırmızı beyazlı takım 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 yenilgi aldı.

ANTALYASPOR’DA 4 OYUNCU SAKAT, 6 İSİM KART SINIRINDA

Antalyaspor''da zorlu maç öncesi 4 oyuncu sakatlığından dolayı forma giyemeyecek. Kırmızı beyazlılarda Nuri Şahin, Gökdeniz Bayrakdar, Fredy ve Sam sakatlıklarından dolayı sahadaki yerini alamayacak. Hafif sakatlıkları bulunan ve yapılan son antrenmana katılan Ufuk, Hakan Özmert, Ersan Adem Gülüm ve Orgill ise teknik direktör Ersun Yanal''ın şans vermesi halinde Çaykur Rizespor maçında sahadaki yerini alabilecek. 


Öte yandan Antalyaspor''da Hakan Özmert, Veysel Sarı, Amilton, Kudryashov, Eren Albayrak ve Bünyamin Balcı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Atakaş Hatayspor maçında cezalı duruma düşecek.