AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
Açıköğretim Fakültesi sınavları hafta sonu gerçekleştirildi. Oturumlar halinde düzenlenen sınavların ardından soruların ve cevapların ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Bahar dönemi vize soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Anadolu Üniversitesi açıköğretim sınavları hafta sonu gerçekleştirildi. Sınava katılan öğrenciler AÖF sorularının ve cevaplarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. AÖF  vize sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak edilirken öğrenciler aynı zamanda final sınavları ne zaman yapılacak diye araştırmaya başladı. 

SORULARIN CEVAPLARI ETKİNLİKTE AÇIKLANACAK

15-16 Nisan 2019 tarihlerinde Bahar Dönemi Ara Sınavındaki sorular Program Koordinatörleri, Yazarlar ve Editörler tarafından eKampüste webinar etkinliği şeklinde çözülecektir.

SORU VE CEVAPLAR NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Daha önceki sınavlar baz alındığında soru ve cevapların bir iki hafta içerisinde erişime açılması bekleniyor. AÖF öğrencileri, https://ekampus.anadolu.edu.tr/ adresi üzerinden sorular ve cevap anahtarına erişim sağlayabiliyor. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır. Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.

Sorular ve cevapları açıklandığı takdirde Anadolu Üniversitesi'nin resmi internet adresinin duyurular kısmında yerini alacak.