AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır

AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır
Öğrenimlerini açık öğretimde gören öğrenciler sınav takvimini merakla araştırıyor. 2021 Yılının Güz Dönemi sınav dönemi sona ermesinin ardından AÖF kayıt yenileme işlemleri ve Bahar Dönemi sınav hazırlıkları başladı. Peki, AÖF sınav takvimi açıklandı mı? AÖF sınavlar nasıl yapılacak? AÖF kayıt yenileme ücreti ne kadar? sorularının cevapları ve tüm detaylar...

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bünyesinde eğitim hayatına devam eden milyonlarca öğrenci, Bahar Dönemi Ara Sınavlarında çalışmak için kolları sıvayacak. 2020-2021 eğitim yılı Bahar Dönemi ara sınavları yani vizeleri için gün sayan öğrenciler, konuya ilişkin bilgi almak adına internette araştırma yapıyor. İşte, 2020-2021 AÖF sınav tarihleri...

AÖF SINAV TAKVİMİ BELLİ OLDU

AÖF bahar dönemi ara sınavı 10-11 Nisan’da yapılacak. Final sınavı ise mayıs ayında gerçekleştirilecek ve 29-30 Mayıs’ta düzenlenecek. Vize sınavı için 01 Mart 2021 tarihine kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, bahar dönemi ara sınavına ilgili sınav merkezinde girebilecekler.

Bahar Dönemi Ara Sınavı: 10 - 11 Nisan 2021

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 29 - 30 Mayıs 2021

Yaz Okulu Sınavı: 08 Ağustos 2021

AÖF SINAVLARI NASIL YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bünyesinde eğitim hayatına devam eden milyonlarca öğrenci için sınavlar online olarak yapılacak.

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

Anadolu Üniversitesi''nin resmi internet adresinde yer alan bilgilere göre; 2020-2021 eğitim yılı Bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 15 Şubat 2021''de başlayacak.

Kayıtlar için belirlenen son tarih ise 26 Şubat olarak açıklandı.

Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır.

Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır. Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM''lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığından gerçekleştirebilir. Kayıt yenileme tarihinin son günü olan 26 Şubat 2021 tarihinde İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 23:59''a kadar ödeme yapılabilecektir.