Apar topar erken seçim iddiası. Gündeme bomba düştü

Apar topar erken seçim iddiası. Gündeme bomba düştü
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, canlı yayında yaptığı açıklamada erken seçim tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Öztrak, “Bu yönetemezlikle, bu ülkeyi yönetme kabiliyetini tamamen kaybetmiş olan iktidarla, siyaset üretemeyen iktidarla erken seçim mecburen çok kısa zamanda olur” ifadelerini kullandı.

Fox TV''de Çalar Saat Hafta Sonu programında açıklamalarda bulunan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, iktidarın artık yönetemediğini dile getirdi ve mecburen erken seçime gidileceğini söyledi.

"Bu yönetemezlikle, bu ülkeyi yönetme kabiliyetini tamamen kaybetmiş olan iktidarla, siyaset üretemeyen iktidarla erken seçim mecburen çok kısa zamanda olur" diyen Öztrak, "Bunları bu işleri düzeltecek bir şeyi kalmadı" ifadelerini kullandı.

"Şu tarih bu tarih demek zor. Sandığı millet istiyor. Erken seçim kararını da bu hükümet verecek, Erdoğan''ın şahsım hükümeti verecek. Çünkü yaptıkları anayasa değişikliğiyle o noktaya getirdiler işi" diye konuşan Öztrak, "Yönetemediklerini görecekler, gördükleri anda da apar topar erken seçime gidecekler. Çok uzamasın diye temenni ediyorum aksi takdirde milletimizin sırtındaki yük her gün artacaktır" ifadelerini kullandı.