Apex Legends'ın mobil sürümü Türkiye çıkışına hazırlanıyor

Apex Legends'ın mobil sürümü Türkiye çıkışına hazırlanıyor
Electornic Arts'ın popüler çevrimiçi oyunu Apex Legends, Ortadoğu - Kuzey Afrika ve Latin Amerika'daki beta testlerinin ardından Türkiye'de de kapalı betaya geçiş yapmak için hazırlanıyor.

Donanım Haber’de yer alan habere göre, yayıncılığını Electronic Arts''ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Respawn Entertainment''ın yaptığı, son dönemin popüler oyun türlerinden biri olan battle royale türündeki oyun Apex Legends, geçtiğimiz aylarda mobil cihazlar için duyurulmuş ve bazı bölgelerde kapalı betaya geçmişti. Şimdi ise ülkemizdeki oyuncular için güzel bir haber paylaşıldı.

TÜRKİYE''DE KAPALI BETA  AŞAMASINA GEÇMEK İÇİN HAZIRLANIYOR
Ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends''ın mobil versiyonu Apex Legends Mobile, Ortadoğu - Kuzey Afrika ve Latin Amerika bölgesinde kapalı beta testlerinin yeni aşamasına geçiş yaparken; Mısır, Meksika, Kolombiya ve Peru gibi ülkelerle beraber Türkiye’de de kapalı beta aşamasına geçmek için hazırlanıyor.

Net bir tarih verilmese de eylül ortasında geleceği söylenti. Eylülün başında ise kapalı betaya kayıt aşaması başlayacak. başladığında sizlere yine aktaracağız.

Apex Legends Mobile; karakter tabanlı bir oynanış sistemi, takım oyunu ve hızlı, tempolu, yenilikçi bir savaş deneyimi sunacak. PC ve konsol versiyonunda olduğu gibi tamamen ücretsiz olarak oynanabilecek oyun, aynı zamanda yüksek çözünürlüklü sahip olacak.