Apple'ın CEO'su Tim Cook'tan flaş açıklama. Haziran 2021'e kadar mümkün görünmüyor

Apple'ın CEO'su Tim Cook'tan flaş açıklama. Haziran 2021'e kadar mümkün görünmüyor
Teknoloji devi Apple'ın CEO'su Tim Cook, dünya genelinde etkisini gösteren Covid-19 salgını nedeniyle şirket personellerinin çoğunun hazirana kadar ofislere dönemeyeceğini açıkladı. Cook, salgın kısıtlamaları sırasında şirketin bu yılki başarısının gelecekte uzaktan çalışmak için daha fazla esneklik sağlayabileceğini ima etti.

NTV'de yer alan habere göreKorona virüs salgını nedeniyle pek çok ofisini ve mağazasını kapsayan bir dizi tedbirler alan teknoloji devi Apple'ın CEO'su Tim Cook, personellerin ofise dönüş tarihini açıkladı.

COOK, TARİH VERDİ

ABD merkezli teknoloji devinin yetkili ismi Cook, çalışanlarla yaptığı sanal toplantıda 2021 yılı haziran ayından önce ofislere geri dönmeyeceğinin muhtemel olduğunu söyledi.

"BU DURUM ESNASINDA ÇOK ŞEY ÖĞRENDİK"

Cook, "Yüz yüze işbirliğinin yerini alacak bir şey yok, ancak işimizi üretkenlikten ödün vermeden ofis dışında da nasıl yapabileceğimiz konusunda çok şey öğrendik ve tüm bu gelişmeler önemli" dedi.

EK ÜCRETLİ TATİL HAKKI VERİLDİ 

Cook, geçtiğimiz aylarda yaşanan zorluklar nedeniyle Apple'ın birçok bölgedeki çalışanlarına 4 Ocak için planlanan ek ücretli tatil hakkı vereceğini de sözlerine ekledi.

GELECEK İÇİN ESNEKLİK MESAJI

Cook ayrıca, salgın kısıtlamaları sırasında şirketin bu yılki başarısının gelecekte uzaktan çalışmak için daha fazla esneklik sağlayabileceğini ima etti.