Aracını kiraya verdi arka koltukta cesetle karşılaştı

Aracını kiraya verdi arka koltukta cesetle karşılaştı
Düzce'de oto kiralama işi yapan Şenay Köroğlu, teslim edilmeyen aracının yerini tespit ederek almaya gitti. Aracın arka koltuğunu baktığında ise hayatının şokunu yaşadı. Arka koltukta ceset gören Şenay Köroğlu polislere haber verdi.

TV100’ün haberine göre, olay Düzce Kaynaşlı ilçesinde Yeşiltepe Mahallesinde yaşandı. Araç kiralama işiyle uğraşan Şenay Köroğlu, bir aracını 10 gün önce aracı Tekin K. isimli kişiye kiraladı.

Ancak Tekin K. adına kiralanan araç zamanında geri getirilmeyince de Şenay Köroğlu GPS yardımıyla aracın yerini belirleyerek Yeşiltepe Mhallesi 118. Sokak’a doğru yola çıktı.

ARKA KOLTUKTA CESET

Aracın yanına giderek aracı kontrol eden Şenay Köroğlu arka koltukta bir kişinin hareketsiz yattığını görerek polislere haber verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede ölen kişinin vücudunda yara ve darp izine rastlamadı. Savcılığın yaptığı incelemenin ardından kimliği belirlenemeyen kişinin cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Aracı kiralayan Tekin K.’ye ise ulaşılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.