Ece Ronay'ın Mehmet Ali Erbil için yaptığı skandal yorum olay oldu: Yeni dilenciniz hayırlı olsun Türkiye

Ece Ronay'ın Mehmet Ali Erbil için yaptığı skandal yorum olay oldu: Yeni dilenciniz hayırlı olsun Türkiye
Klibinde rol alan Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini öne sürerek gündeme gelen Ece Ronay, şimdi ise sosyal medyadan Mehmet Ali Erbil’e yaptığı yorumla gündeme geldi.

Yıllardır mücadele ettiği kaçış sendromu nedeniyle aylarca yoğun bakımda yatan Mehmet Ali Erbil setlere dönemediği için sosyal medyaya ağırlık verdi.

Kaçış sendromu hastalığı nedeniyle uzun süredir şov programlarına ara veren Mehmet Ali Erbil, TikTok''ta canlı yayınlar açarak hediye istemeye başladı

"YENİ DİLENCİNİZ HAYIRLI OLSUN"

TikTok''ta canlı yayın açan Mehmet Ali Erbil, "Hadi hediye yollayın" diyerek takipçileriyle sohbet etmeye başladı. Erbil''in görüntülerinin yayılmasıyla sessiz kalamayan Ece Ronay ise "Yeni dilenciniz hayırlı olsun Türkiye. Zamanında bana ''TikTok''ta dileniyorsun'' deyip küçümseyen şimdi benden beter hale gelmiş çok keyifliyim" yorumunu yaptı.

ECE RONAY''A ATTIĞI MESAJLAR İFŞA OLMUŞTU

Ece Ronay, geçtiğimiz aylarda klibinde rol alan Mehmet Ali Erbil''in kendisine attığı özel mesajları ifaş ederek tacize uğradığını iddia etmişti. Erbil ise mesajların ifşa olmasının ardından telefonun kendisinde olmadığını ve o mesajları kendisinin yazmadığını söylemişti. Ronay için "Memelerini TikTok''ta açıp göstermek daha mı saygın" diyerek herkesi şoke eden Erbil hakkında "elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz", "sesli yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret" ve "tehdit" suçlarından 8 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı

İlgili Haberler