Arda Turan pişman etti

Arda Turan pişman etti
Barcelona'nın İspanya Kral Kupası ilk maçında Sevilla'yı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada ilk golün asistini yapan Arda Turan'a İspanyol basını övgüler yağdırdı.

Barcelona, İspanya Süper Kupa finali ilk maçında Sevilla’yı deplasmanda 2-0 mağlup etti. Luis Suarez’e ilk golde nefis bir asist yapan Arda Turan büyük beğeni topladı.

İspanyol basını milli futbolcumuz konusunda, “Türk oyuncunun yetersiz olduğunu yazdık. Ancak Sevilla karşısındaki performansıyla kendisini eleştirenleri utandırdı” şeklinde yorumlar yaptı.

Sport'ta Esther Blasco imzasıyla yayınlanan haberde Arda Turan'ın her şeye rağmen takımda kalmayı başarmasının hikayesi anlatıldı. Haberin başlığı ise şöyleydi: 'Arda Turan Luis Enrique'nin meydan okumasını kabul etti'

Atletico Madrid'den yüksek bir bonservisle transfer edilen ancak Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle 6 ay futbol oynayamadıktan sonra Katalan ekibinde beklenen peformansını gösteremeyen Arda Turan'ın durumu tartışma konusu olmuştu.

Arda Turan için Barcelona'da bir gelecek olup olmadığı tartışılırken Premier Lig ve Türkiye'den gelen tekliflere son noktayı oyuncunun menajeri Ahmet Bulut koymuştu ve Arda'nın Barcelona'da kalacağını açıklamıştı.

Celtic'e attığı ilk golle 'Ardaturanismo' geri mi dönüyor dedirttirdi. İlk resmi maçında Sevilla karşısında Suarez'e verdiği göğüs asisti gol olunca İspanyol basını Arda Turan'a tam not verdi.

Barcelona Arda Turan'dan kilo vermesini ve katıldığı reklam kampanyalarını azaltmasını istedi.

Enrique'nin Arda Turan'ın güvenini açıklamasının ardından Milli futbolcumuz sıkı bir çalışmanın içine girdi.