Arda Turan'a İspanyollar sahip çıktı

Arda Turan'a İspanyollar sahip çıktı
Barcelonalı yıldız 2. yarıda ıslıklanıp ‘Arda dışarı’ diye protesto edildi. İspanyol taraftarlar ‘Arda’ şeklinde tempo tuttu. Arda bu protestoya zafer işaretiyle karşılık verirken, İspanyollar’ı ise alkışladı.

İspanya karşısında alınan beklenmedik mağlubiyet beraberinde şok protestoları da getirdi. Hırvatistan maçında eleştirilen Arda Turan, İspanya karşılaşması basın toplantısında bu eleştiriler hakkında, "Kendimi kimseye ispatlamaya ihtiyacım yok" sözleriyle sert bir çıkış yapmıştı. Milli yıldız İspanya maçında beklemediği bir protestoyla karşılaştı. Maç 3-0 olduktan sonra tribünler takımımıza sahip çıkacağı yerde bizim kültürümüze yakışmayacak bir şekilde 'Arda Turan dışarı' tezahüratıyla topu her ayağına aldığında karşılaşma bitimine kadar ıslıkladılar.

İspanyollar'ı alkışladı

Bu şok protesto karşısında neye uğradığını şaşıran Barcelonalı yıldız, tribünlere dönüp el hareketiyle 'Tamam' anlamında zafer işaretiyle karşılık verdi. Morali oldukça bozulan milli futbolcuya destek ise futbol kariyerine devam ettiği İspanya'dan geldi. İspanyol taraftarlar bulundukları tribünden hep bir ağızdan 'Arda Turan, Arda Turan' şeklinde tempo tutup, taraftarlarımıza karşı protestoda bulundu. Bize adeta ders olan bu davranış sonrası Arda Turan da kendisine destek olan İspanyollar'a kayıtsız kalmadı ve onlara alkış yaparak karşılık verdi.