Ardahan’da esnaf Akşener’e böyle dert yandı

Ardahan’da esnaf Akşener’e böyle dert yandı
Ardahan'ın Göle ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vatandaşın derdini dinledi.

Devlet milletin yanında değil

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ardahan''ın Göle ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Akşener, caddede toplanan ilçe sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, Göle esnafının dertlerini dinlemeye geldiğini söyledi.

Sosyal medya hesabından Göle''de bulunan bir esnafla yaptığı sohbeti paylaşan Akşener şu ifadeleri kullandı:

Türkiye''nin dört bir yanında şahit olduğumuz gibi, Göleli kardeşlerimiz de bu zor zamanlarda devletini yanında arıyor. Ama her fırsatta devlet ciddiyetine davet ettiğimiz sayın Erdoğan ise içinde bulunduğumuz devlet krizinin öznesi olmakta ısrar ediyor...

Esnaf ziyareti yaptığını anlatan Akşener, şöyle konuştu:

"Ben niçin buradayım biliyor musunuz? Diyorsunuz ya ''Bizim derdimizi dinleyen yok'', işte ben sizin derdinizi dinlemeye geldim. Siz ve bizler, uzun zamandır ''seçmen velinimettir'' kanaatini unuttuk. Şuculuk, buculuk üzerine oy verdiniz, oy verir olduk. Göle''deki esnafımız ağlayarak kuraklığın kendilerini ne hale getirdiğini anlattı. Göle''de olanları, Türkiye''nin duymasını sağlayacağım. Grup konuşmama koyacağım. Çözümü üreteceğiz, onu da kamuoyu ile paylaşacağız. Siz de bunları duyacaksınız. Sizin sesiniz olmak istiyorum. Sizin sesiniz olmak için buradayım."

İlgili Haberler