Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler Erdoğan ile buluştu

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler Erdoğan ile buluştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Tütünsüz Günü'nde gençlerle buluştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi''nde düzenlenen "31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü Etkinliği" kapsamında Dünya Tütünsüz Günü Gençlik Buluşması''nda gençlerle bir araya geldi.

Bu özel buluşmada Fenerbahçe''nin genç ismi Arda Güler, Dünya Şampiyonu boksörü Ayşe Çağırır ve milli atlet Mizgin Ay da yer aldı.

En büyük küresel sağlık tehdidi haline gelen tütün ve tütün mamullerinin kullanılmasının önlenmesi için alınması gereken önlemlerin tartışıldığı sohbette konuşan Arda Güler, taraftarlara stadyumlarda sigara içmeme çağrısı yaptı.

Erdoğan, sakatlığı bulunan Arda''nın en kısa sürede sahalara dönmesini temenni etti.

19 Mayıs Atatürk''ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı''nda Dünya Şampiyonu olarak altın madalya kazanan milli boksör Ayşe Çağırır da sigara bağımlılığının önüne geçilmesi için ortak hareket edilmesi gerektiğini belirtirken; milli atlet Mizgin Ay ise tütün ve tütün mamullerinin kullanımına karşı mücadelenin önemine ve kullanımının sporcu sağlığına etkisine değindi.

Organizasyonun sonunda Arda Güler, Erdoğan’a, kendisinin Fenerbahçe''de ilk kez ilk 11’de başladığı maçın formasını hediye etti.

 

İlgili Haberler